Fotògrafs des de 1962

Han passat uns quants anys des que Pere Sauleda obrir la botiga, però mai hem perdut la passió per la fotografia, els serveis relecionats ni l’amor incondicional pel nostre poble, Sant Pol de Mar.

Image

No us penseu que sempre hem estat al Carrer Nou 34. Al principi de tot en Pere Sauleda va obrir la Botiga al Carrer Abat Deàs 13 on hi teníem una botiga, un petit estudi de fotografia i un laboratori de blanc i negre.

Des de sempre en Pere es va involucrar en mantenir un arxiu que avui podem dir que és el més important de Sant Pol. I les seves fotografies des del principi són testament, juntament amb els documents, fotografies i objectes que formen part de la història del poble des de fa anys i panys.

Una empresa molt familiar

A la botiga hi trobaràs sempre varis membres de la familia. La Dolors hi va passar moltes hores a la botiga, i l'avi Antonet ens feia companyia cada tarda. De joves tots els fills hi vam passar-hi hores darrera el taulell.

Image
Image
Image

Amb arrels a les tradicions, però branques per abraçar les tendències

En Pere sempre ha estat curiós. Mai ha deixat d'aprendre i sempre ha acceptat que el món es mou i ens hem de moure amb ell per no quedar-nos endarrere. Això sí, mai perdent de vista d'on venim.

A mitjans dels anys 70 vam deixar la pujada de l'Abat Deàs per anar al centre del poble, al Carrer Nou 34. Des d'allà hem servit sempre de la millor manera que hem sabut,  incorporant les noves tecnologies. Les addicions de reportatges de cinema que després van passar a vídeo professional, o de la fotografia de paper que amb pocs anys va evolocionar amb la fotografia digital.

Som una empresa amb generació

Als 80, l'Ester Sauleda va començar a aprendre fotografia. Fent formació professional per fotografia de Marketing i retrat, i sense parar d'aprendre ha anat agafant les rendes de la botiga. Des de principis dels 2000 n'és la jefa, quan el pare es va retirar de la primera línia (però segueix actiu amb els seu axriu).

Les addicions importants de l'Ester han estat la entrada de la botiga a Internet i les xarxes socials, i no menys importants les seves habilitats artistíques que han aprortat a la secció de regals i decoració. Amb el seu toc personal de @recicl_art_.

Image